Онлайн шоурумите не са нещо ново, но с предизвикателствата на

...
Онлайн шоурумите не са нещо ново, но с предизвикателствата на
Коментари Харесай

Открийте най-новата технология сред дигиталните платформи с LG Digital Connect 2020

Онлайн шоурумите не са нещо ново, само че с провокациите на 2020 година тяхната стойност и значение както за потребителските марки, по този начин и за бизнеса, а пък и за самите консуматори, са нарастнали. Онлайн шоурумите дават опция марките елементарно да показват изгодите на това, което оферират, без да е належащо наличие на място, а специфичен инструмент оказва помощ на клиентите да вземат осведомено решение за покупка.

За да показа комерсиалната си гама екрани в най-хубавата светлина при актуалните условия, LG Electronics Business Solutions Company сътвори виртуалната платформа LG Digital Connect (DC) 2020. Стартирайки през август, платформата за маркетинг и продажби предлага увлвекателни, лесни за навигация виртуални обиколки, които разхождат потребителите измежду разнообразната гама решения на компанията с ясни пояснения за водещите в сектора технологии и характерности на продукта, насочени към потребителите. LG DC 2020 предлага на сегашни и нови клиенти скъпа информация, с цел да им помогне да решат кои артикули са най-пододящи за характерните им условия.



Създадена с мисълта за удобството на потребителите на LG, виртуалната платформа показва лесни за следване продуктови и софтуерни упътвания, съпроводени от консултация при продажба. Посетителите могат да изберат опцията Product Showroom Tour, с цел да научат за най-новите LED решения на LG, или да препочетат Vertical Showroom Tour, в случай че желаят да преминат през разнообразни обстановки, в които да използат цифровите благоприятни условия. А единствено с няколко клика могат да видят и подробни продуктови спецификации.



LG предлага богат избор дисплейни артикули от микро LED и безкабелни серии LED модели до LED кино екрани, като всеки от тях е изложен в Product Showroom Tour. Обиколката измежду Vertical Showroom Tour показва по какъв начин най-модерните цифрови варианти на компанията могат елементарно да бъдат конфигурирани и приспособени за прилагане при съвсем всяка обстановка, в това число и в публични пространства, корпоративни или държавни офиси, магазини, учебни заведения и хотели. Платформата разрешава на посетителите да преглеждат най-новите B2B дисплейни съоръжения на LG, както и да четат вести, свързни с високотехнологичния свят на цифровите нововъвдения.

За да се включите във виртуалната обиколка и да се докоснете до преживяването на LG Digital Connect 2020, апелирам посетете.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР