Онлайн покупките на храни и стоки за дома растат с

...
Онлайн покупките на храни и стоки за дома растат с
Коментари Харесай

Онлайн покупките растат на храни и стоки за дома с 30% за година

Онлайн покупките на храни и артикули за дома порастват с 30% през тази година. Това демонстрират данните на най-големия онлайн търговец eBag.bg към края на ноември. За 11-те месеца са доставени половин милион поръчки, чиито брой пораства с една трета по отношение на миналата година. Прогнозата е оборотът на компанията да нарасне с 40% до 60 млн. лева.

Този тип извършване на покупки безусловно избухна в размер след началото на рестриктивните мерки, въведени поради пандемията.

Очаквано през декември броят на поръчките пораства като оценката на Иван Александров, основател на компанията е, че инфлацията въздейства по-скоро на решенията за покупки отвън питателните артикули. Изчисления на търговеца за трапезата на Бъдни вечер демонстрират, че тя излиза малко над 60 лева.

Единичната потребителска кошница (поръчка) на клиент в eBag за 2022 година приблизително включва 28 продукта и е на междинна стойност 120 лева Най-често продаваният артикул през платформата са бананите, следвани от картофи и краставици.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР