Онлайн платформата за подаване на данъчни декларации за доходите от

...
Онлайн платформата за подаване на данъчни декларации за доходите от
Коментари Харесай

Данъчната кампания в Гърция започна

Онлайн платформата за подаване на данъчни заявления за приходите от 2018 година проработи в четвъртък и ще приема декларациите на данъкоплатците до 30 юни, оповестяват гръцките медии.

Основната смяна в процеса на подаване през тази година се отнася до документите за данъчно уравняване, които платформата ще издаде: без значение дали фамилиите подават взаимни заявления или не, те ще получат обособени документи за данъчно оформяне въз основа на заявените приходи от всеки сътрудник.

След това, в случай че няма идни отговорности към данъчните органи, като да вземем за пример заплащане на налог за парцел, и се дължи данъчна отстъпка, то сумата ще бъде възобновена релативно бързо в банковата сметка на данъкоплатеца.

Първият транш от дължимия налог ще би трябвало да бъде изплатен до 31 юли, а вторият - с краен период 28 септември, а третият ще бъде до 30 ноември.

По-специално, за притежателите на парцели, с цел да избегнат заплащането на подоходен налог от наемите, които не са събрали през 2018 година, те би трябвало да са подали иск против наемателите и да показват съответните документи на данъчната работа. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР