Онлайн платформата OnlyFans е попълнила бюджета на Украйна с 1,27

...
Онлайн платформата OnlyFans е попълнила бюджета на Украйна с 1,27
Коментари Харесай

OnlyFans попълни украинския бюджет с 1,3 милиона долара

Онлайн платформата OnlyFans е попълнила бюджета на Украйна с 1,27 милиона $, оповестява изданието  " Украинская истина “, като разяснява, че постъпленията са от налози, каквито заплащат всички задгранични лица, предоставящи електронни услуги в страната.

Данните бяха оповестени от ръководителя на парламентарната комисия по финанси, данъчна и митническа политика Даниил Гетманцев. " 96 подадени заявления ще обезпечат доходи в бюджета в размер на 2,51 милиарда гривни. В съпоставяне с третото тримесечие размерът на приходите се е нараснал с 421 милиона гривни “, акцентира той.

Най-големите платци през четвъртото тримесечие на 2023 година са Гугъл, Sony, Etsy, Apple, Meta, Wargaming Group и стрийминг платформата Netflix. " OnlyFans пресметна и заплати 1,27 милиона $ за даване на услуги в Украйна през 2023 година “, разясни Гетманцев.

През юни 2021 година Върховната рада одобри на второ четене законопроект, който по-специално задължи интернет колосите, опериращи в Украйна, да заплащат налози в страната.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР