Онлайн плащането на данъци и осигуровки е една от най-предпочитаните

...
Онлайн плащането на данъци и осигуровки е една от най-предпочитаните
Коментари Харесай

Близо 450 млн. лева платени през сайта на НАП

Онлайн заплащането на налози и осигуровки е една от най-предпочитаните електронни услуги на Национална организация за приходите. От началото на година до момента, през така наречен виртуален ПОС (е-услугата на Национална агенция за приходите за заплащане с карти), без такси са платени близо 450 млн. лв., а от основаването ѝ през 2018 година досега са осъществени повече от 2,5 милиона преводи за съвсем 1,2 милиарда лева, оповестиха от Национална агенция за приходите.

Електронната услуга „ Справка за отговорностите с опция за осъществяване на заплащане " е налична с личен идентификационен код (ПИК) или дипломиран електронен автограф

(КЕП) в Портала за електронни услуги на Национална агенция за приходите. От приходната организация прецизират, че за заплащането посредством виртуалния ПОС терминал не се дължат такси и то се отразява в данъчно-осигурителната сметка на клиента незабавно, без нормалното закъснение при банков превод.

Онлайн заплащането си остава най-удобният и желан метод за погасяване на отговорности. Все повече родители избират да платят налозите и осигуровките си през виртуалния ПОС, защото главно условие за използването на данъчни облекчения за деца и за деца с увреждания е да нямат неплатени обществени отговорности, подлежащи на наложително събиране. От Национална агенция за приходите
Всичко за Вашата сватба
предлагат потреблението на Портала за електронни услуги както за заплащане на отговорности, по този начин и за подаване на заявления, заявяване на документи, приемане на информации и информация, тъй като пести време и средства на клиентите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg