Oнлайн магазинът за приложения на Huawei - AppGallery, продължава разширяването ...

Oнлайн магазинът за приложения на Huawei - AppGallery, продължава разширяването

Мобилното приложение ОББ Мобайл вече е налично в HUAWEI AppGallery

Oнлайн магазинът за приложения на Huawei - AppGallery, не престава разширението на селекцията от приложения. Сред най-новите попълнения е профилираното приложение за мобилни устройства ОББ Мобайл. Приложението е предопределено за осъществяване на съществени дейни и пасивни банкови интервенции от физически лица, за приемане на обща банкова информация, както и настояща информация за местонахождение на най-близките клонове и банкомати на ОББ, валутни курсове и други вести.

С ОББ Мобайл потребителите могат елементарно да подреждат парични преводи към лични сметки, сметки на други лица в лв. и валута, да блокират и задействат банковите си карти безграничен брой пъти, да декларират дебитна карта, да откриват депозит и разплащателна смета, да разсрочват покупките си с кредитна карта на 3, 6, 9 и 12 вноски, и да записват гратис заплащане на битови сметки. Сред основните преимущества на приложението са опцията за кандидатстване за потребителски кредит напълно онлайн, авансово утвърденият потребителски кредит мОББи като непрекъсната оферта разполагаем при потребност, сключването на застраховка " Помощ при пътешестване в чужбина ", а неотдавна и функционалността " Намери си нов дом ", позволяваща елементарно и бързо да създадат мобилна връзка със уеб страницата ubbforhome.bg. Той дава информация за оптималната цена на парцела, която клиентът може да си разреши въз основа на ипотечни заеми и персонално присъединяване, както и оптималния период за погасяване на заема - критерии, авансово заложени от потребителите.

Сред желаните функционалности на приложението са още " Филтър на преводите ", позволяваща на потребителите да сортират преводите си, както и да експортират придвижванията по своите сметки и карти в PDF формат; " Бъдеща дата на заплащане ", която дава опция на самостоятелни и бизнес клиенти да правят заплащания с бъдещата дата за необятен набор от типове преводи, както и " Превалутиране ", информираща за валутния курс, такса за превод и общата сума при осъществяване на преводи с превалутиране.

Един от главните цели на ОББ Мобайл е сигурната отбрана на данните и парите. Тя е подсигурена посредством въвеждане на потребителско име и ключова дума, потребление на софтуерен токън (вграден в мобилното приложение), също по този начин потребителите имат опцията да прибавят в допълнение код за достъп, пръстов отпечатък или лицево различаване за прилагане на смарт телефона.

Официалната платформа за евакуиране на приложения HUAWEI AppGallery е в топ 3 магазини за приложения в световен мащаб. Тя е публикувана в над 170 страни и райони, с над 500 милиона дейни консуматори на месец.

Източник: money.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg