Онлайн магазин за наркотици работи в Пловдив и прави доставки

...
Онлайн магазин за наркотици работи в Пловдив и прави доставки
Коментари Харесай

Е това вече е нагло: Онлайн магазин за наркотици доставя пратки по домовете в Пловдив

Онлайн магазин за опиати работи в Пловдив и прави доставки по домовете. Това демонстрира във филм в рубриката си " Glas " тази неделя по Би Ти Ви журналистката Тина Ивайлова.

Поне половин милион месечно е оборотът му единствено от поръчките на дребно. Всяко дете, което има телефон, действително също може да поръчва.

Групата е в телеграм, има меню като същински онлайн магазин, поръчваш каквото искаш. Въвеждат се и нови артикули. През няколко часа има по 50-ина поръчки, твърди клиент, който резервира самоличността си скрита, само че споделя пред журналистката по какъв начин работи платформата. Данните са предадени на полицията.

Правят се отстъпки за постоянни клиенти. Освен това админите приканват за противоположна връзка - клиентът да дава мнение.

Различни са методите на заплащане, аз персонално употребявам криптовалути, споделя клиентът пред Би Ти Ви, който обаче крие лицето си. Той изяснява, че много пъти към този момент се е възползвал от услугата,

Много е удовлетворен - идват бързо и на място, по този начин не се постанова да търсиш хора. И всичко им било " топ - и тревата, и белото, и хапчетата ", споделя мъжът. 

След като си платил, снимаш бележката и им я пращаш. При доставката нямаш контакт с куриерите.

" Следвайте стъпките на менюто, за връзка с админ натиснете... Моля, бъдете търпеливи, в час пик може да има малко закъснение ", изписва се още на екрана дружно с напътствията по какъв начин да стане заплащането. След като си пратиш снимана бележката за транзакцията, се прави инспекция, която отнемала 10-ина минути.

Магазинът работи всеки ден от 14 до 24 ч, единствено в неделя затварят рано - в 21 ч,.

Засега не работят в други градове, само че споделиха, че ще се развиват, споделя още клиентът пред камерите

Екипът на предаването също поръчва, с цел да тества системата - минимални количества марихуана и кокаин, които са изследвани от тях и са реагирали на тестванията за опиати, т.е. потвърдено са такива. Поръчахме минимално количество - по 5 г, само че всеки може да поръча и голямо, споделя авторката на компания Тина Ивайлова.

Подобна група е разрушена неотдавна в Румъния.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР