Онлайн карта и мобилна платформа са само част от възможностите,

...
Онлайн карта и мобилна платформа са само част от възможностите,
Коментари Харесай

Враца рекламира в Сърбия неизследвани туристически маршрути

Онлайн карта и мобилна платформа са единствено част от опциите, посредством които ще бъдат показани неразучени културно-исторически обекти на територията на Община Враца. Дейностите ще се извършат в границите на стартиралия план QuesTour, в който локалната администрация е сътрудник дружно с Национален туристически клъстер „ Българският справочник “ и ЕНЕКА – Асоциация на икономическите специалисти, Ниш, Сърбия.
Предвижда се да бъдат разпознати и оценени неразучените културни, естествени и исторически обекти в граничния район на двете страни. Заедно с туристическите услуги те ще бъдат показани в мобилната платформа, където с изключение на онлайн карта ще се разпространяват и създадените авантюристичен турове, ще се демонстрират и видео филми за пилотните обиколки.
В рамките на плана ще бъде проведена Kръгла маса и ще се организира конкурс „ Design Thinking “ за младежи от Сърбия и България. Идеята е младежите да разработят взаимна обиколка с включени детайли от естественото, културното и историческото завещание. Победителите ще бъдат показани на специфична гала във Враца. Също там ще се организира трансграничен Фестивал, който ще покаже елементи от културата, обичаите и традициите на локалното население от двете страни на границата - фолклорна музика и танци, занаяти, локални ястия и други
Проектът QuesTour се осъществя за интервала април 2020 – юли 2021.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР