Онлайн кампания от Великобритания в помощ на малки фирми у

...
Онлайн кампания от Великобритания в помощ на малки фирми у
Коментари Харесай

Наш сънародник събира помощ за малки фирми в България

Онлайн акция от Англия в помощ на дребни компании у нас. Провежда я наш съотечественик, живеещ на Острова. Целта му е да помогне на работодатели да оцелеят в рецесията и да могат да изплащат заплатите на служащите си.

Янко Христов e на 27 години, а от 8 живее в Лондон. Работи в капиталова банка и рецесията с COVID-19 също се е отразила на живота му.

“В работата е много заето сега, единствената разлика е, че всички са в къщи “, споделя той.

Смята, че в този момент е моментът хората, които имат опция, в действителност да оказват помощ.

" България е дребна стопанска система, фамилията ми е там, приятелите ми и по тази причина взех решение, че в случай че ще върша нещо такова, желая да го направя за страната, която ми е близка и има по-голяма потребност и в тази ситуация, това е България “, споделя Янко.

Намира ентусиазъм да оказва помощ в битката с ковид от образците към себе си. Като 100-годишния деец Том Мур, който събра 17 милиона паунда за английската здравна система или хората от лондонски квартал, обезпечили средства, с цел да спасят обичаното си кафене.

„ Всеки може да помогне с малко и считам, че това е методът едно общество да се гради и хората да са по-съпричастни към болките и страданията на другите ", счита Янко.

" Денят след на следващия ден " е името, което Янко избира за своята акция. Първата помощ е за учебно заведение в родния му Бургас.

За няколко дни в платформата са събрани към 1300 паунда. А задачата е до края на акцията сумата да доближи 10 000.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР