Онлайн игрите и кратките видеоприложения за мобилни телефони са сред

...
Онлайн игрите и кратките видеоприложения за мобилни телефони са сред
Коментари Харесай

Онлайн игри и видеоприложения печелят от коронавируса

Онлайн игрите и късите видеоприложения за мобилни телефони са измежду дребното печеливши от епидемията от ковид в Китай, събирайки милиони гледания и сваляния, до момента в който хората, затворени под доброволна карантина вкъщи, търсят забавление и метод да запълнят времето си, предава организация Ройтерс.

Този непредвиден прелом даже накара фирмите, повече привикнали с бизнеса в шоурума, като автомобилостроителите " Тесла " и " Мерцедес-Бенц ", тази седмица по-активно да популяризират продуктите си онлайн.

Китайците по традиция всеобщо пътуват и се събират със фамилиите и приятелите си по време на обичайните празници за лунната Нова година, само че тази година мнозина отложиха или анулираха проектите си поради паниката от разпространяването на новия ковид.

" Използвам мобилния си телефон единствено три часа дневно, когато съм на работа, само че минимум осем часа всеки ден по време на Пролетния празник, тъй като ми е толкоз скучно ", сподели Лу Чжан, асистент гимназиален преподавател от източната провинция Шандун, имайки поради насилствената почивка.

" Много възпитаници също играят по време на пролетния празник ", сподели тя, като добави, че прекарва повече от пет часа всеки ден в игра на покер, с изключение на останалите игри. " Понякога ме канят да се причисля, когато виждат, че съм в мрежата ", изясни тя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР