Онлайн играта за Nintendo Switch е безплатна от премиерата, въпреки

...
Онлайн играта за Nintendo Switch е безплатна от премиерата, въпреки
Коментари Харесай

Nintendo Switch онлайн: облачни сейвове, NES игри и цени за услугата

Онлайн играта за Nintendo Switch е безвъзмездна от премиерата, макар че идната планова мултиплейър услуга трябваше да стартира не доста скоро по-късно. Уви, Nintendo забави нещата още веднъж и още веднъж, до момента в който оставаше неразбираемо какво тъкмо ще се предлага, когато услугата най-накрая стартира да се извършва. За благополучие, Nintendo най-накрая наруши тишината и разгласи всички детайлности за това, което можем да чакаме. И наподобява, че шефовете на компанията са се вслушали във почитатели.
В Съединени американски щати цената ще се образува на четири разнообразни равнища , които са както следва:

Един месец: 3,99 $

Три месеца: 7.99 $

Дванадесет месеца: 19.99 $

12-месечно участие за семейство: 34.99 $ (до осем Nintendo акаунта на разнообразни системи ще могат да употребяват услугата)

Що се отнася до удобствата, които ще бъдат включени дружно с достъпа до онлайн игра, услугата ще идва с виртуална подпора като сбирка от игри за NES, до които клиентите ще имат „свободен“ достъп до. Наличните заглавия по време на старта са следните:

Balloon Fight
Dr. Mario
Super Mario Bros. 3
Donkey Kong
Ice Climber
The Legend of Zelda
Mario Bros.
Soccer
Super Mario Bros.
Tennis

Десет още необявени игри също ще бъдат разполагаем при стартирането на услугата, а повече ще се прибавят постоянно. Също по този начин, всички тези игри ще включват гласов чат и онлайн мултиплеър, както и опция да гледате стрийминг на игри на другари.

Друга характерност, която би трябвало да бъде включена, е опцията за записването на данни в облака , която бе мощно поискана от почитателите още след стартирането на Switch. Спецификациите са малко, само че Nintendo споделя, че сейвовете за множеството игри Switch ще се съхраняват онлайн.

И единствено като увещание, онлайн услугата публично влиза в действие през септември 2018 година
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР