Онлайн гласуването в осмото издание на най-голямата социално отговорна инициатива

...
Онлайн гласуването в осмото издание на най-голямата социално отговорна инициатива
Коментари Харесай

Подкрепете своя фаворит в онлайн гласуването за осмото издание на ПРОМЯНАТА


Онлайн гласуването в осмото издание на най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп – ПРОМЯНАТА, реализирана в партньорство с Reach for Change България,. Всеки искащ може да се запознае с концепциите на петимата обществени бизнесмени и да даде своя глас за един от тях на до 2-ри декември. Тримата финалисти с най-вече гласове ще продължат в последния стадий на състезанието - среща с възрастното и детското жури на ПРОМЯНАТА и ще се борят за огромната премия от 30 000 лева

В осмото издание на ПРОМЯНАТА финалистите, които ще се състезават за огромната премия, са:

Николай Дунев и Виктор Райчев от фондация „ Активна историческа карта” – те основават цифрови карти, които осъвременяват образованието по история и география на българските деца и младежи, развиват тяхното любознание и им оказват помощ да учат с интерес и лекост. Картите са налични гратис онлайн.

 Промяната NOVA

Иван Атанасов и Яна Аврамова от „ Монети Академия “ – онлайн платформа за игра и учене, учаща деца на основни финансови умения, дисциплинираност и отговорност. Платформата обезпечава просветително наличие, предопределено за учене посредством симулация на действителни обстановки. Тя поддържа българските родители и учители в развъждането на финансово виновни и грамотни деца.

 Промяната NOVA

Вероника Рачева и Зорница Миткова от фондация „ Прознание” , която основава и реализира „ Тийноватор” – стратегия, изграждаща интензивно и будно потомство посредством поощряване на младежкото предприемачество. „ Тийноватор “ основава стартъп клубове в българските учебни заведения, в която ментори-предприемачи оказват помощ на възпитаници да учат през практиката сполучливи бизнес модели и да показват концепцията си пред жури от вложители.

 Промяната NOVA

Деница Шилигарска и Ивелина Иванова от фондация „ Децата и града” – урбанист и проектант, които дружно създават модел за основаване на пълноценна учебна среда посредством осъвременяване на пространството в общинските учебни заведения с фокус върху учебните тоалетни. Инициативата възпитава както верни хигиенични привички, по този начин и позитивно отношение към заобикалящата ни среда.

 Промяната NOVA

Светослав Самуилов от състезателен клуб „ Захариев Файт Тийм “ , който приспособява фитнес уреди и съоръжения за деца с увреждания и специфични потребности. Светослав и екипът му организират фитнес занимания в особено оборудвана фитнес зала за рехабилитация и социализация.

 Промяната NOVA

Тримата финалисти, събрали най-вече гласове в интервала на гласуването, ще продължат в идващия стадий на състезанието – среща с жури. То включва представители на Нова Броудкастинг Груп и Фондация Reach for Change, както и детско жури. Големият победител в ПРОМЯНАТА 2021 ще бъде определен на 7 декември и ще получи безплатно финансиране в размер на 30 000 лева, а останалите четирима финалисти – по 10 000 лева И петимата финалисти стават част от Акселератора на ПРОМЯНАТА за интервал от шест месеца, в границите на които ще получат образования, съвещания от бизнес ментори, достъп до интернационалната мрежа от обществени бизнесмени на Reach for Change. Те ще получат медийна поддръжка и рекламна акция на стойност 30 000 лева в каналите на Нова Броудкастинг Груп.

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира за осма поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата и младежите в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 200 000 деца и младежи от цялата страна, а Нова Броудкастинг Груп влага над 190 000 лева в самодейността всяка година.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР