Онлайн гигантът Амазон (Amazon) прави първите си стъпки в сектора

...
Онлайн гигантът Амазон (Amazon) прави първите си стъпки в сектора
Коментари Харесай

Амазон навлиза в здравния сектор с мобилно приложение за телемедицина

Онлайн колосът Амазон (Amazon) прави първите си стъпки в бранша на здравните услуги с предложение да дава програмата си Амазон кеър (Amazon Care) на работодатели в Съединени американски щати, съобщи Асошиейтед прес.

Достъпно в момента за чиновниците на концерна в щата Вашингтон, Амазон кеър е мобилно приложение, което виртуално свързва потребителите с лекари, медицински сестри и други здравни експерти, които могат да обезпечават услуги и лекуване по телефона непрекъснато.

В региона на Сиатъл в допълнение се оферират и услуги като доставка на медикаменти и домашни визити от сестри за взимане на кръвни проби и други сходни услуги.

Амазон разгласи през днешния ден, че ще разшири неотложно услугата до работодатели във Вашингтон, които желаят да обезпечат сходни услуги за чиновниците си. До лятото Амазон кеър ще проработи в народен мащаб за всички чиновници на компанията, както и за други работодатели, които проявят интерес.
Търсенето на телемедицински и виртуални здравни услуги мощно се разрасна в пандемията, отбелязва Българска телеграфна агенция. Отзивите от потребителите са отлични, а бизнес клиенти насочат запитвания по какъв начин могат да включат личните си чиновници си в платформата, уточни представител на Амазон
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР