Онлайн армията на Васил Андонов, по-известен като PicPukk, определено е

...
Онлайн армията на Васил Андонов, по-известен като PicPukk, определено е
Коментари Харесай

Краят на една ера: Как PicPukk стана Андон и защо скъсаха с Никол Бутева?

Онлайн армията на Васил Андонов, по-известен като PicPukk, несъмнено е забелязала, че напоследък той към този момент употребява напълно друго име в нета. Звездата от " Следвай ме " проби с прякора PicPukk, само че в този момент всички негови профили са преименувани на Андон. Не, не е хакнат или нещо сходно, а става дума единствено за промяна на псевдонима.

Васето сподели, че е обмислял от две години да промени посоката си в музиката и да опитва с фолк, а в тези среди новото име е наложително. 21-годишният инфлуенсър желал нещо малко и запаметяващо се, и решил да употребява част от семейството си, а по този начин се ражда Андон. Последователите му обаче бяха шокирани, когато PicPukk стана Андон и заваляха въпроси, на които той в този момент дава отговор в ново trending видео в Youtube. 

Виж още: Стяга багажа за далечна дестинация: Симона от " Аз съм Изи " бяга от страната, с цел да учи

" Андон идва от семейството ми Андонов, аз се споделям Васил Андонов, не съм PicPukk, не съм Васето ", сподели още той. Следващият най-задаван въпрос е обвързван с персоналния му живот. Всеки знае, че Васил и Никол Бутева бяха звездната двойка от " Следвай ме " и измежду любимците на всички гледали хитовата поредност на Vbox7. От шест месеца двамата обаче са разграничени, а Никол продължи напред с ново гадже. 

" Всяко нещо има край, хора! Съвкупност от доста проблеми, които се насъбраха във времето и не можеха да се решат. Така се случи, че се разделихме. Аз персонално съм по-щастлив, а за нея не знам. Тя има нов канал, ново гадже. Всеки върви по своя път и несъмнено не сме другари, тъй като кой остава непосредствен с бившето си гадже? Имаме естествени взаимоотношения, няма ненавист и неприятни усеща сред нас ", сподели Андон. За момента той не си търси другарка, тъй като приоритет са кариерата и околните му.

Виж още: Сузи и Рени откровени пред почитателите си: за мъжете в техния живот, връзките, танците и... кучетата! 

Изображение: https://www.instagram.com/andon.official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР