Онлайн академията на Kaufland България под името We Know, You

...
Онлайн академията на Kaufland България под името We Know, You
Коментари Харесай

Близо 1 200 човека се регистрираха в онлайн академията на Kaufland през 2020 година

Онлайн академията на Kaufland България под името We Know, You Grow провокира огромен потребителски интерес. Близо 1200 индивида се записаха в ориентираните главно към младежи уеб основани събития, а участниците получиха опция да се срещнат виртуално с одобрени експерти от разнообразни звена на Kaufland, да научат повече за естеството на работа в компанията и да добият нови професионални познания и личностни умения.
Онлайн академията We Know, You Grow започва през юли 2020 година като месечно издание и в границите на 5 месеца срещна участниците с завладяващи тематики от разнообразни професионални сфери – маркетинг, човешки запаси, връзки с обществеността и личностно развиване. Темите бяха показани от експерти, които понастоящем са част от екипа на Kaufland България. Чрез своите разкази и образци специалистите срещнаха от близко участниците със своя кариерен път и естеството на работата си. Посетители на уебинара получиха и скъпи препоръки за своето професионално развиване и рационализиране на личностните си умения.
 Поли Генова и Александър Сано се включиха в благотворителното lip sync предизвикателство на Kaufland Поли Генова и Александър Сано се включиха в благотворителното lip sync предизвикателство на Kaufland
Популярните български актьори Поли Генова и Александър Сано се включиха в благотворителното lip sync предизвикателство на Kaufland в па...
Kaufland България започва онлайн академията We Know, You Grow за да бъде правилен сътрудник в първите стъпки от кариерния път на бъдещите млади експерти в България, да подтиква желанието им за професионално развиване, да им помогне да  натрупат скъпи познания и да подобрят своите личностни умения. Поредицата ще продължи и през 2021 година, като Kaufland ще образува тематиките на идващите издания въз основа на противоположната връзка на участниците и на потребителите, които демонстрират интерес към уебинара.
Онлайн академията We Know, You Grow е поредна стъпка от редица огромни планове за млади гении и бъдещи експерти, в които влага Kaufland България. Вече трета година компанията организира своя максимален план за развиване на млади гении „ Управители на бъдещето “, посредством който комерсиалната верига дава опция на младежи с дребен или нулев професионален опит да преминат едногодишно образование, след което непосредствено да продължат кариерата си в компанията на непрекъснат трудов контракт и на мечтаната от тях експертна или управителна позиция. Благодарение на дългогодишните практикантски стратегии на Kaufland България, всяка  година сред 70 и 100 възпитаници получават опция да натрупат на практика опит в областта на модерната търговия, а на идващ стадий доста от тях започват кариерата си в компанията.
Kaufland България е един от най-големите работодатели в България с екип от над 6000 индивида. За втора поредна година компанията е Топ шеф съгласно самостоятелния интернационален институт Top Employers Institute.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР