Онези от вас, които имат около себе си приятели Водолеи,

...
Онези от вас, които имат около себе си приятели Водолеи,
Коментари Харесай

3 причини да имате приятел ВОДОЛЕЙ

Онези от вас, които имат към себе си другари Водолеи, сигурно ги пазят покрай сърцето си.
Това са хора, които си коства да бъдат част от живота ни. Те са импулсивни, екстровертни, отдадени и свръх прочувствени.
С тях в никакъв случай няма да ви е скучно, даже за момент. Винаги са в подготвеност да ви прегърнат и да ви създадат комплимент, който изрично да ви усмихне.
Водолеите са забавни персони. Ако срещнете в живота си мъж или жена Водолей помнете, че те са толкоз цветни, колкото е и самата дъга.
Кои обаче са 3 – те аргументи заради които в действителност си коства да притеглим представител на този зодиакален знак в живота си?
Ето ги и тях:
Те са правилни другари
Някои от вас вероятно няма да се съгласят с това, поради несериозността на Водолея. Когато обаче става въпрос за нещо в действителност значимо, те не помнят за всичко останало и ще се отзоват на часа.
 Най-доброто качество на всеки знак, с който сте най-хубави другари Най-доброто качество на всеки знак, с който сте най-хубави другари
Време е още веднъж да погледнем към положителните качества на зодиите. От Thought Catalog са показали в свое изследване най-хубавите качества на...
Обичат да закъсняват за срещи, събития и ангажименти, само че това напълно не ги трансформира в неприятни другари. Вероятно, в случай че бяха прекомерно прецизни, изпълнителни и проведени, нямаше и да са толкоз чаровни и вълнуващи.

Те умеят да ви разсмиват
Истинските другари би трябвало да имат способността да връщат усмивката на лицето ни. Всеки би могъл да ни изслуша и да ни даде съвет, само че не всеки е в подготвеност да ни усмихне откровено и да ни накара да забравим за проблемите.
Приятелите Водолеи не изпитват никакво усложнение да породят сълзи от смях във вашите очи. Само един роман за преживелица от живота им ще ви накара да се превиете от смях.
 Кои са обичаните десерти на зодия Водолей Кои са обичаните десерти на зодия Водолей
Някои от представителите на зодиакалните знаци обичат да си похапват повече сладичко, други по-малко. Водолеите обаче са хора, които мо...
Освен, че умеят да развеселяват и са душата на компанията, те съумяват и да се самоиронизират. Това е качество, с което доста малко зодии могат да се похвалят.

Те са открити
За страдание в днешно време шепа хора са открити, прями и почтени. За Водолеите това не е по никакъв начин мъчно. Винаги изричат това, което мислят. Много рядко ще предпочетат да замълчат, тъй като имат вяра, че същинското другарство се гради на откровеността.
Ако имате най-малко един другар Водолей в живота си, дръжте го крепко и в никакъв случай не го предавайте!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР