Онези, които заплашват Турция със санкции, ще бъдат разочаровани в

...
Онези, които заплашват Турция със санкции, ще бъдат разочаровани в
Коментари Харесай

Ердоган: Заплашващите Турция със санкции ще бъдат разочаровани

Онези, които заплашват Турция със наказания, ще бъдат разочаровани в последна сметка, съобщи през днешния ден турският президент Реджеп Тайип Ердоган, заяви Анадолската организация.

"Ние сме решени да заявим ясно, че Турция в никакъв случай няма да се поколебае да употребява суверенните си права ", сподели Ердоган по видеоконферентна връзка на откриването на автомагистрала.

Той добави, че превръщането на страната във значим център за междуконтиненталната търговия е огромно достижение на Турция, от което ще се възползват всичките й 83 милиона поданици, написа Българска телеграфна агенция.

В коментар за задграничните вложения в Турция Ердоган сподели: "Очакваме огромен пробив в околните дни ".

Турският президент сервира съболезнования на роднините на починалите девет души при детонацията на О2 под високо налягане в коронавирус отделението на болница в град Газиантеп тази заран.

Броят на жертвите след детонацията и пожарът в интензивно поделение през днешния ден е достигнал до девет, заяви турският министър на опазването на здравето Фахреттин Коджа, съобщи Асошиейтед прес.

Анадолската организация заяви, че случаят е станал в университетската болница в град Газиантеп в Южна Турция. Според болничното заведение жертвите са на възраст сред 56 и 85 години. Пожарът е бил овладян бързо.

Според валийството в Газиантеп 19 пациенти са били настанени в отделението, където в 4,45 ч. тази заран е избухнал уред с О2 под високо налягане. Освен починалите няма други потърпевши хора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР