Онези, които се намират в града, да се въздържат от

...
Онези, които се намират в града, да се въздържат от
Коментари Харесай

Българското Правителство Бие Червена Тревога: Война По Улиците, Стрелят На Месо! Извънредно Положение В

Онези, които се намират в града, да се въздържат от аудиенция на Леблон, Ипанема и Копакабана, както и на региони, в които през нощта (българско време) е имало конфликти сред проведени наркобанди и силите на реда. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

В края на предходната седмица рецесията със сигурността в града се изостри неимоверно. Ожесточени престрелки сред проведените банди и полицията се водят в най-голямата фавела на Рио – Росиня. Тя е в непосредствена непосредственост до най-посещаваните от туристи региони в южната част на града – Леблон, Ипанема и Копакабана. Междувременно войната сред наркоклановете се популяризира и в другите осем огромни фавели на града.

Въпреки че на 28 юли армията излезе на улиците на Рио, с цел да подкрепи полицията в битката с проведената престъпност, силите на реда не са в положение все още да овладеят обстановката.

Посолства и консулства в Бразилия започнаха да предизвестяват своите жители за ограничение на пътуванията до Рио де Жанейро поради нарковойната.

Българските жители в Рио де Жанейро, които имат потребност от помощ във връзка със обстановката, могат да се свържат с посолството ни в Бразилия на телефон +55 61 32236193, както и на дежурния телефон в извънработно време +55 61 86023360.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР