Онеправданата съпруга на Amir Khan Faryal Makhdoom е готова да

...
Онеправданата съпруга на Amir Khan Faryal Makhdoom е готова да
Коментари Харесай

ITV Celebrity Big Brother `подписва онеправданата съпруга на Amir Khan` като състезател за възобновеното шоу

Онеправданата брачна половинка на Amir Khan Faryal Makhdoom е подготвена да мине през вратите на Celebrity Big Brother идващия месец като нов участник.

Твърди се, че 32-годишната майка на две деца, която споделя децата си с 37-годишния боксьор Амир, обезверено желае да промени усещането на обществото за нея, откакто елементарни на брачна половинка си 11 години, откакто той признал, че й е изневерил. Шефовете на шоуто се надяват, че тя ще внесе драма в къщата.

ITV възроди Биг Брадър предходната година - със сериал, спечелил рейтинги, излъчен през октомври. След триумфа на цивилната версия – която беше водена от Ей Джей Одуду и Уил Бест и извоювана от юриста Джордан Сангха – шефовете на мрежата потвърдиха, че връщат и версията за звезди на шоуто.

Сега отчетите допускат, че Faryal ще взе участие в микса за новото шоу. Източник сподели пред The ​​Sun: „ Faryal е автограф с нокаут за Celebrity Big Brother. Тя е имала своите възходи и падения с Амир, само че желае сама да стъпи в светлината на про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР