OnePlus вчера представи новия си смарт часовник Watch 2. За

...
OnePlus вчера представи новия си смарт часовник Watch 2. За
Коментари Харесай

Google обясни как Wear OS 4 значително подобрява живота на батерията на смарт часовниците

OnePlus през вчерашния ден показа новия си смарт часовник Watch 2. За него компанията твърди, че устоя до 100 часа на батерия. Новият часовник работи с нова версия на операционната система Wear OS 4 на Гугъл.

Сега от Гугъл обясниха по какъв начин тъкмо новата операционна система доста усилва живота на батерията на основаните на нея устройства.

Самият интелигентен часовник Watch 2 на OnePlus е кадърен да работи няколко дни, просто тъй като е оборудван с доста вместителна 500 mAh батерия. Значителното възстановяване на живота на батерията на джаджата обаче зависи от композиция от хардуер и програмен продукт. Новата операционна система Wear OS 4 има забележителен принос към тази касичка.

Предимството на Wear OS 4 се крие в хибридния му интерфейс. Той автоматизирано превключва сред двата процесора в Watch 2 според от настоящите задания. Независимо дали става въпрос за наблюдаване на здравето, приемане на вести или просто поддържане на устройството в режим на подготвеност.

Както обясниха от Гугъл, главният и по-продуктивен процесор в устройството не работи през по-голямата част от времето, като разпорежда работата с по-малко енергоемките функционалности на устройството на дребен копроцесор.

Например, когато се движите в интерфейса, четете и отговаряте на вести, мощният процесор е в режим на подготвеност. Вместо него работи енергоспестяващият копроцесор. При работа с приложения, изискващи повече запаси, като Гугъл Maps, Assistant, Wallet, Calendar, Keep, Gmail и така нататък, в деяние влиза главният процесор. Благодарение на това същият този интелигентен часовник Watch 2 може да работи до 100 часа в режим на продуктивност при постоянна приложимост или до 48 часа. В енергоспестяващ режим животът на батерията на устройството е до 12 дни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР