OnePlus ще направи следващата си стъпка на пазара за флагмани

...
OnePlus ще направи следващата си стъпка на пазара за флагмани
Коментари Харесай

OnePlus 13 ще предложи батерия с капацитет 6 000 mAh и 100W зареждане

OnePlus ще направи идната си стъпка на пазара за флагмани с OnePlus 13. Новият флагмански смарт телефон ще се появи на 31-ви октомври в Китай. В навечерието на премиерата марката споделя основни детайлности за смарт телефона. Най-новите изявления в китайската обществена мрежа Weibo потвърдиха значима информация, в това число потенциала на батерията, опциите за зареждане и редица други характерности на OnePlus 13.

Най-новите изявления удостоверяват, че OnePlus 13 ще разполага с мощна батерия с потенциал 6 000 mAh, което я прави най-мощната батерия в телефон на OnePlus. Освен това тя ще поддържа 100W жично и 50W безжично зареждане. Благодарение на технологията за зареждане SuperVOOC 100W устройството може да доближи от 0 до 100% единствено за 36 минути.

Освен това OnePlus 13 ще бъде съчетаем с протокола 100W UFCS (Universal Fast Charging Standard), което разрешава бързо зареждане с адаптери на трети страни. С консолидираното на чипа SUPERVOOC S телефонът може да се похвали с впечатляваща успеваемост на разреждане от 99,5%, което подсигурява оптимална работа на батерията за по-дълго и по-ефективно потребление.

Допълнителна информация от OnePlus разкрива, че OnePlus 13 ще резервира емблематичния плъзгач за известията от лявата си страна. Телефонът ще включва и функционалности като инфрачервен порт. Сред другите характерности са многофункционалната NFC технология и USB 3.2 Gen USB-C порт за по-бърз трансфер на данни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР