OnePlus представи нов модел смартфон от серията Ace 3, който

...
OnePlus представи нов модел смартфон от серията Ace 3, който
Коментари Харесай

Появиха се характеристиките на OnePlus Ace 3 Pro: камера, дисплей, чипсет и други

OnePlus показа нов модел смарт телефон от серията Ace 3, който скоро би трябвало да бъде пуснат на пазара. Въпросното устройство е Ace 3 Pro, което преди малко се появи в нов информативен теч. Той разкрива някои основни детайлности за идния смарт телефон, като неговата камера, чипсет и други

Новината идва от известния осведомител Digital Chat Station, който показа информацията в Weibo. Както беше обявено, OnePlus Ace 3 Pro ще получи 6,78-инчов OLED-дисплей с резолюция 1,5 хиляди пиксела и 16-мегапикселова селфи-камера. Този датчик най-вероятно ще бъде подложен в разрез с перфорации. Междувременно на задния панел е планувана тройна камерата от 50MP + 8MP + 2MP.

Говори се, че OnePlus Ace 3 Pro ще бъде под ръководството на SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Същевременно, източникът прибавя, че устройството ще се зарежда от огромна батерия с поддръжка на 100W кабелно бързо зареждане. Дизайнът също ще претърпи някои промени, защото марката може да употребява нов текстуриран корпус. С оглед на това, което знаем до момента, този модел може да разполага с батерия от 5940 mAh (най-вероятно е посочена 6100 mAh).

Изтеклите спецификации също подхождат на предходните данни. Очаква се екранът на OnePlus Ace 3 Pro да бъде създаден от BOE и да е със 120Hz периодичност на освежаване. По-рано DCS заяви още, че чипсетът Snapdragon 8 Gen 3 е все по-близо до стартирането му на пазара, тъй че следете ни, с цел да получите настояща информация по този и други въпроси, свързани с устройството и освен.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР