OnePlus и OPPO от известно време са заети да работят

...
OnePlus и OPPO от известно време са заети да работят
Коментари Харесай

Сгъваемият смартфон OnePlus Open с нова панта беше показан на видео

OnePlus и OPPO от известно време са заети да работят върху сгъваеми устройства — OnePlus Open и OPPO Find N3. Open ще бъде първият сгъваем смарт телефон на производителя, а Find N3 е третият подобен в гамата на компанията, който се сгъва на книга. Преди това в онлайн пространството се появиха единствено клюки, че тези модели са от разнообразни производители и имена, само че в действителност това е едно и също устройство. По-долу в публикацията имаме удостоверение за това.

Основателят на OnePlus и вицепрезидент и основен действен шеф на OPPO Пийт Лау публично удостовери, че Open и Find N3 в действителност са еднакъв телефон. Според него и двете марки са работили дружно по основаването на бъдещия смарт телефон, който се сгъва на книга и ще го пуснат по едно и също време.

Какви са хипотетичните му характерности?

Информационните течове допускат, че телефонът ще има най-високата компактност на пикселите от всички сгъваеми екрани на пазара досега. Очаква се размера на екрана да е 7.82-инча с резолюция 2268×2440 пиксела. Външният екран може да е с диагонал 6,31 инча и с резолюция 2484×1116 пиксела.

Освен екрана, друго огромно усъвършенстване на този таблет по отношение на Find N2 е пантата. Според Лау, компанията има повече от 600 патента, свързани единствено с пантата. Но в случай че смятате, че тя играе значима роля в сгъваемите устройства, е напълно ясно за какво производителят ѝ обръща толкоз доста внимание. Пийт Лау твърди, че пантата в новия смарт телефон ще бъде с 37% по-малка от тази на Find N2. Той също по този начин ще има 31 съставния елемент по-малко, което би трябвало да направи смарт телефона по-лек и по-здрав.

И с цел да показва дизайна на смарт телефона и опциите на новата панта, Лау изиска в изявление да затвори OnePlus Open с лист хартия сред двете му елементи. Следващите фрагменти демонстрират по какъв начин смарт телефонът виси от този лист, без да се изплъзва. В това видео обаче камерата на смарт телефона е затворена, евентуално с цел да сътвори повече конспирация към този детайл.

Каква е предстоящата цена и по кое време смарт телефонът ще излезе на пазара?

Новото устройство е получило и известния детайл от OnePlus — Лау е удостоверил, че сгъваемият смарт телефон ще има Alert Slider. Все още няма публична цена и дата на стартиране на смарт телефона. Но източниците сочат, че анонсът му на пазара ще се състои на 19 октомври. Очаква се цената да бъде най-малко към $1000, само че евентуално ще е по-ниска от тази на Samsung Galaxy Fold5 и Гугъл Pixel Fold.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР