OnePlus е сравнително нова марка смартфони, която само за шест

...
OnePlus е сравнително нова марка смартфони, която само за шест
Коментари Харесай

OnePlus 7T - флагмански характеристики на достъпна цена

OnePlus е относително нова марка смарт телефони, която единствено за шест години съумя да си завоюва милиони почитатели и сподели, че флагманските телефони могат да костват по-малко от лек автомобил.

Тази седмица китайският производител показа OnePlus 7T - следващият смарт телефон с Android, който има всички модерни екстри и коства колкото уред от междинен клас.

Телефонът разполага с 6.5-инчов AMOLED екран с периодичност 90Hz, сходен на този, който компанията употребява при по-скъпия си модел OnePlus 7 Pro.
 Снимка 444890

Екранът не е огънат, само че пък е с минимални рамки, а в горната му част е поместен дребен модул във формата на капка, в който е вградена селфи камерата.

Сензорът за пръстов отпечатък в под екрана и е по-бърз от този при предходните модели на компанията.

На гърба на OnePlus 7T виждаме кръговиден модул с общо три камери, който припомня на този при Huawei Mate 30, само че с друго разположение на датчиците.
 Снимка 444891

Главният датчик е с 48 мегапиксела, f/1.6 бленда и оптична стабилизация. Около него са подредени 16-мегапикселова камера с необятен ъгъл и нов макро режим и 12-мегапикселова камера за далечно снимане.

OnePlus 7T може да се похвали с процесор Snapdragon 855+, който видяхме и в някои от водещите модели през 2019 година Към флагманските страни на 7T прибавяме и осемте гигабайта RAM, а във връзка с паметта можем да избираме сред 128GB и 256GB.

Телефонът идва и със зарядно за бързо зареждане от 30 вата, което цялостни батерията от 3800mAh на 70% в границите на единствено 30 минути.

Моделът ще излезе на пазара в Съединени американски щати на 18 октомври и ще коства 599 $, а седмица преди този момент ще научим и каква ще е цената му в Европа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР