OnePlus 10 Pro излезе в Китай и макар да има

...
OnePlus 10 Pro излезе в Китай и макар да има
Коментари Харесай

OnePlus 10 Pro се сцепва наполовина при теста за издръжливост

OnePlus 10 Pro излезе в Китай и въпреки да има водещи характерности, в това число процесор Snapdragon 8 Gen 1 и батерия с потенциал 5000 mAh, се оказва, че може да не е най-издръжливият телефон на пазара.

Ютубърът Зак Нелсън, основател на известния канал JerryRigEverything, подложи OnePlus 10 Pro на нормалния си тест за устойчивост и когато натисна средата на телефона, с цел да се опита да го огъне, той се счупи на две.

Когато Нелсън за първи път натиска OnePlus 10 Pro, задното стъкло стартира да се напуква, а доста от пукнатините се появяват под сходната на печка издутина на камерата на телефона. Когато той натиска още веднъж, тези пукнатини се трансформират в цялостно строшаване, вследствие на което горната част на телефона стартира да се прегъва.

След като OnePlus 10 Pro е изцяло строшен, Нелсън отчупва останалата част от задното стъкло, с цел да прегледа вътрешността на телефона. Телефонът се счупва тъкмо над батерията и наподобява, че разположението на клетката на OnePlus – чийто горен борд съответствува с бутона за контролиране на звука в профил – е помогнало да се основат идеалните условия Нелсън да я счупи на половина с голи ръце. Около телефона е имало и по-тънка железна външна част, в сравнение с той е очаквал, което може би също е разрешило счупването на телефона.

Въпреки че не е ясна точната причина, заради която OnePlus 10 Pro се е счупил, когато Нелсън е приложил известна мощ, заслужава да се означи, че той стига  до прекаленост, с цел да се опита да натисне телефона до структурните му граници. Малко евентуално е елементарни консуматори да създадат същото. Факт е обаче, че при същия тест множеството други устройства, изключително флагманите – не се чупят.

Тестът на Нелсън демонстрира, че телефонът е предразположен на щета при прекомерно прегъване, което би трябвало да имате поради, в случай че желаете да си купите подобен.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР