ондация „Живот със Синдром на Даун“, която финансира проекти в

...
ондация „Живот със Синдром на Даун“, която финансира проекти в
Коментари Харесай

Фондация "Живот със Синдром на Даун" създаде тетрадки с кауза

ондация „ Живот със Синдром на Даун “, която финансира планове в поддръжка на 57 деца от цялата страна, сътвори нов продукт с идея. В навечерието на новата образователна година фондацията приготви комплект от 4 тетрадки във формат А5, с необятни редове и с нов дизайн. На гърба на тетрадките има особено обръщение от Микаела, 6-годишно момиченце от Варна със Синдром на Даун, което към този момент се учи да чете.

„ Искаме посланието на Микаела да доближи до учениците и да предизвика интерес и предпочитание да схванат повече за синдрома на Даун “, споделят нейните родители Силвена Христова и Красимир Ламбов, основатели на Фондацията „ Живот със Синдром на Даун “.

Чрез своите продукти с идея организацията развива обществено предприемачество, с цел да поддържа от ден на ден деца със синдром на Даун в своите планове. В момента фондацията финансира 4 плана - по приспособено плуване, музикотерапия, арттерапия и физиотерапия, в които изцяло гратис вземат участие 57 деца със Синдром на Даун от 9 градове в страната.

Всеки, който си купи комплект от новите тетрадки, ще поддържа активността на фондацията и нейните планове в помощ на децата. Тетрадките, на цена 10 лева за целия комплект, могат да се поръчат на уеб страницата на фондацията

На уеб страницата могат да се поръчат и други продукти с идея – шарени чорапи, жълта чаша или първата част от детската брошура „ Приключението на Крис и Микаела “. През ноември следва да излезе и втората част от изданието, което към този момент се радва на огромна известност измежду децата.

„ Благодарим на всички, които ще си купят комплект тетрадки за идната образователна година, ще поддържат фондация "Живот със Синдром на Даун " и ще схванат повече на синдрома на Даун! “, споделят Силвена Христова и Красимир Ламбов. Създадената от тях фондация "Живот със Синдром на Даун " работи настойчиво за по-добри благоприятни условия за развиването на децата със Синдром на Даун, за обезпечаване на нужната поддръжка и за приемането им в обществото без предубеждения.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР