Омразата в социалните медии е огромен бич за съвременния професионален

...
Омразата в социалните медии е огромен бич за съвременния професионален
Коментари Харесай

Най-мразените в социалните мрежи: Джокович, Циципас и Сабаленка са лидерите в тениса

Омразата в обществените медии е голям камшик за актуалния професионален спорт и редица спортисти са подложени на непрекъснат устен тормоз от вманиачени почитатели на техни директни съперници или хазартно подвластни хора, които са изгубили при следващия си залог. Разбира се, то от време на време сппортисте сами са предизвикали сходен вид известия посредством дейностите си, само че сигурно това не е методът да реагираш, в случай че някой е позволил неточност и голям брой пъти сме ставали очевидци на това дадени тенисисти да разгласяват чатове, в които са заплашвани даже с ликвидиране.

От Ролан Гарос пък към този момент развиват лична стратегия за битка с кибертормоза, която работи благодарение на изкуствен интелект и има за цел да защищити състезателите от това да виждат сходно наличие в персоналните си профили. От шампионата също по този начин са създали изследване за да схванат кои състезатели провокират максимален брой отрицателни реакции от страна на аудиторията.

Водач по този индикатор е Новак Джокович, който би трябвало да се оправя с 15 % омразна тирада в обществените мрежи. Стефанос Циципас събира същия отрицателен избор в Twitter, само че в другите обществени медии е по-малко обругаван по отношение на сърбина, а Даниил Медведев и Карлос Алкарас са близо три по-малко притеснявани от своите съперници - надлежно 5 и 6 %.

При дамите пък хейтът е ориентиран основно към Арина Сабаленка, чийто резултат изравнява този на Джокович и Циципас, а незабавно след нея се подреждат Каролин Гарсия и Елена Рибакина - 10%.

French Open 2023: Novak Djokovic and Aryna Sabalenka the most hated tennis players on social media, according to study
— Tennis Tracker (@TrackerTennis)


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР