Омразата трябва да отстъпи място на градивност и съзидание. Това

...
Омразата трябва да отстъпи място на градивност и съзидание. Това
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Омразата трябва да отстъпи място на градивност и съзидание

Омразата би трябвало да отстъпи място на градивност и съзидание. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Благоевград, където го посрещнаха 1500 симпатизанти и членове на партията. Той бе придружаван от лидера на листата Росен Желязков и евродепутата Андрей Новаков. 

Борисов обеща по половин милиард лв. за Родопите, с цел да може всеки български мохамеданин да е горделив, че е българин. И посъветва присъстващите в залата: " Пазете етническата приемливост като зеницата на окото ". 

И на тази предизборна среща Борисов, съобщи че ще е доста мъчно да бъде извадена страната от рецесията, само че ГЕРБ знае по какъв начин да го направи. " Това е последният късмет да се измъкнем от блатото ", съобщи Борисов. И този път той не спести рецензията си към обединението ПП-ДБ. " Много е мъчно, само че ще преживеем и Политическа партия ", сподели Борисов. 

" 2009 година ви вадихме от гръцката финансова рецесия, не дадох една банка да мръдне. След Орешарски знаете какво бе - близо 7 милиарда дупка, в този момент 15 милиарда дупка в бюджета. Как се преодолява това ", попита реторично Борисов. Според него по-трудно занапред не е било.

" Бихме всички върхове по инфлация и задлъжнялост. От отличници станахме най-слаби.15 милиарда е дупката в бюджета, а Политическа партия щели да вършат държавно управление на малцинството. Как се прави държавно управление на малцинството, без ГЕРБ да взе участие в него? Това не може да стане ", безапелационен бе Борисов. 

" ГЕРБ е национална, национална партия и всичко, което сме създали, може да се пипне. Дългове, задължения, задължения - няма еврозона с тази инфлация. И с тази миграция няма и Шенген. Ужасът на Демократична България ще пристигна след изборите с тези популисти от Политическа партия ", добави някогашният министър председател.

Днес сутринта в централата на ГЕРБ бяха производителите на мебели. Изнасят дървата, обработват ги в Гърция, след това ги изплащат, и по този начин мебелите нарастват. Питам, за какво " Промяната " подвигна два пъти инфлацията по отношение на тази в Европа, попита Борисов, който се е срещнал и със земеделците, които са се отказали от оранжериите, поради скъпия ток, а животновъдите не се оправят, поради високите цени на фуражите. 

Ние сме почтени с хората, не продаваме фантазии.

Заради Политическа партия изпускаме милиарди по Плана за възобновяване.

Идваме да ви предупредим - октомври още най-малко 10 милиарда заем ще вземем поради Политическа партия, съобщи Борисов и припомни как е предупреждавал м.г., че всеки понеделник теглят по половин милиард. " Дългове, задължения, дългова серпантина. 



" Изглеждаме непоносимо извън - пет пъти избори. По-трудно не е било от в този момент. От отличници станахме най-слаби. Трябва готовност на целия народ ", разказа обстановката в страната Борисов.

И напомни, че три пъти е вадил страната от рецесията.

Политическа партия е най-големият грях на президента Радев. Те се обърнаха и против него. Те ще се извърнат против всеки, продължи Борисов.

Борисов акцентира, че в случай че ГЕРБ бяха останали на власт автомагистрала " Струма " щеше да е подготвена. " Така строят тунели и мостовете. А Кресна щяхме да сме я подминали в едната посока за тия 2 година Няма да има цяла " Струма ", ядоса се някогашният министър председател. И да де съвет на хората от региона да сложат билбордове на Кирил Петков, Асен Василев и Борислав Сандов и да ги сочат на хората, когато стоят по тапите.

" Какво ще вършим, в случай че победим? Това е главният въпрос, който чакат хората да чуят. А кметовете чакат с такова неспокойствие да доправят някоя улица. Ясно е, че ще се оправим. Омразата би трябвало да отстъпи място на градивност и съзидание. Просто ще ни изпреварят толкоз доста съседите, че ще ни е позор да споделяме, че сме българи.

Борисов разяснява и закриването на клуба на Ванче Михайлов в Северна Македония. Как щяхме да допуснем ние да ни закрият клуба на Ванче Михайлов?! Те нямаше да го създадат, тъй като ние бяхме локомотивът, който теглеше. Но, благи мой, убедете повече хора да гласоподават.

Дори Държавният департамент на Съединени американски щати обори част от илюзията, че Политическа партия и Демократична България са борци с корупцията, сподели още Бойко Борисов.

" Кое подвигна цената на тока? Питам моите съперници и техните поддръжници. Кой позволи веригите да ви обират сега? Някой щеше да стане и да ме пита, в случай че управлявах. "

Той още веднъж уточни, че Политическа партия е довело страната до инфлация. 

Ако аз бях управлявал в последните 2 години щяха да ме питат за какво от всеки литър гориво, зареден от вас, да ви вземат по един лев от джоба, съобщи Борисов.

Ако управлявах, щяхме да ме питате за какво позволи двойна инфлация - нашата партия е сериозна, продължи Борисов.

И в този момент някой си мисли, че след 2 април, тъй като са 7 партии и 77 придвижвания ще изкарат колкото нас. И някой си мисли - мием си очите и започваме изначало. Няма по какъв начин! Висока инфлация, висок недостиг - няма еврозона. Моргите са цялостни с трупове на бежанци - няма къде да ги погребат. При нас нямаше миграция, сподели водачът на ГЕРБ.

Борисов описа, че целия му ден е бил изпълнен със срещи с браншови организации. И всички желаят пари, заключи той.

Изпускаме 1 милиард за обективен преход, уточни още Бойко Борисов.

Срещата откри евродепутатът Андрей Новаков. Той акцентира, че това е най-голямото предизборно събитие на закрито на районно равнище.

Той благодари на мюсюлманите, които са в залата в първия ден от свещения месец Рамазан.

Политическа партия харчи пари, които ги няма и ни обрича на задлъжняване, се споделя в клип, който бе прожектиран пред множеството. Според кино лентата повдигането на пенсии и заплати не е покрито с данъчни доходи.

" Път обратно няма. Зад нас е България и от нас зависи да убедим колкото се може повече хора ", уточни в словото си Новаков. И предложения кандидат-депутатите от листата да се качат на сцената.

Благодаря, господин Борисов, че сте с нас! Вашата сила е нашата обща синергия. С нея ще победим, стартира речта си лидерът на листата Росен Желязков.

Той уточни, че след трите сполучливи мандата на Борисов страната е почнала още веднъж да приказва за инфлация. " Няма по какъв начин да се доверим на розовите илюзии и подправените упования ", съобщи Желязков. И се обърна към залата: " Вие вярвате ли, че тези, които сътвориха инфлацията, ще се борят с нея? ", обърна се той към множеството. Което отговори: " Не! "

Ние би трябвало да покажем, че имаме волята да спечелим тези избори. С водач Бойко Борисов, троент министър-председател, ние вървим решително към успеха и ще бъдем спечелили на тези избори, сподели в умозаключение той.

Избори за Народни представители на 02.04.2023 година

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР