Омразата не може да гради, тя може само да разрушава.

...
Омразата не може да гради, тя може само да разрушава.
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания с водосвет: Ще бъдем гарант за стабилност, сигурност и градеж

Омразата не може да гради, тя може единствено да унищожава. е поръчител за непоклатимост, сигурност и строеж. Ние обичаме София! Това сподели лидерът на листата на 24 МИР и дълготраен кмет на столицата Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска преди водосвета, с който софийската организация на даде начало на предизборната акция.

Фандъкова разяснява, че образец за популизъм е да декларираш, че се бориш за зелена София, до момента в който сечеш дървета.

" Единственото, което може да ни сплоти като нация в същото време на борба е образованието – грижата към децата и младежите би следвало да е обща цел. Това е един от главните цели в програмата за ръководство на ", сподели още тя.

Фандъкова съобщи, че като депутат може да подсигурява, че ще продължи с грижата към града и към жителите на София.

По думите на лидера на листата в 23 МИР ще бъде поръчител за непоклатимост, предвидимост и възобновяване на обществено-политическия разговор.

" Ние от ще продължим да бъдем покрай хората, както постоянно. Без поддръжката на българските жители не можем да излезем от политическата рецесия. Гласувайте с номер 18 за ГЕРБ-! ", прикани Назарян.

След водосвета в църквата " Света София "  кандидатите за народни представители, общински съветници и симпатизанти изминаха дружно пешком дистанцията до НДК, където е ситуирана централната шатра на партията.   

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР