Омразата, която насаждат сред хората и партиите, най-накрая ще убие

...
Омразата, която насаждат сред хората и партиите, най-накрая ще убие
Коментари Харесай

Борисов: Коалицията се разпадна, защото е безпринципна

Омразата, която насаждат измежду хората и партиите, най-сетне ще убие политическия хайлайф. Кирил Петков изговори 12 лъжи в снощното си изявление. Това е контрапродуктивно за България.

Това съобщи водачът на партия ГЕРБ Бойко Борисов, който се срещна с женската организация на своята партия в Албена.

Тази коалиция се разпадна, тъй като беше безусловно безпринципна, сподели Борисов.

Той прикани Кирил Петков да се държи съществено във връзка изказванието на премиера, че ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и „ Възраждане " са били мафия. „ Ако това е правилно, в случай че извършите инспекция в Google, ще видите, че италианската, албанската мафия са нищо спрямо нас. Защото тази мафия ще наброява над 1,5 милиона души. Дръжте се съществено! ", прикани Борисов.

Той изрично отхвърли изказванията на ръководещите, че се е основала някаква нова коалиция.

„ Вчера четирите партии си гласоподаваха бюджета, а пред хората обявиха, че опозицията е в коалиция. Това е шизофрения ", съобщи водачът на ГЕРБ. Той съобщи, че Никола Минчев е паднал, тъй като се е държал надменно.

Борисов изрично осъди нападенията против политически съперници след митинга, проведен от „ Продължаваме промяната " в отбрана на сваления ръководител на Народно събрание Никола Минчев, на който участва и министър председателят Петков.

Борисов засегна и въпроса с жизненоважните за страната газови доставки, напомняйки, че за момента имаме единствено два танкера, а за трети и четвърти нямаме информация.

„ Не желаеме да плащаме за природен газ четири пъти по-скъпо. Правителството не дава отговор на въпроса какво ще се случи с газовите доставки през летните месеци ", сподели той.

Борисов засегна и външнополитическите тематики и застана твърдо зад евроатлантическия път на България.

„ Политическият свят се трансформира с часове. Русия е агресор и това го споделям ясно. Светът е разграничен. Не може да има референдум за НАТО в България. Ние не можем да подкрепим такова нещо. Всеки, който поддържа евроатлантическите политики, е наш сътрудник, без значение кой е водач на тази партия ", съобщи Борисов и добави: Съюзниците би трябвало да се избират по темелите на техните партии, а не по персоналните връзки сред водачите на партиите!

Източник:БГНЕС

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР