Омраза. Така мога само с една дума да опиша това,

...
Омраза. Така мога само с една дума да опиша това,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Омраза – това е думата, с която асоциирам ДБ и ПП

Омраза. Така мога единствено с една дума да опиша това, с което асоциирам Доносническа България (ДБ) и Прати ни Посолството (ПП). Това написа във Фейсбук профила си водачът на " Възраждане “ Костадин Костадинов.

" Омраза към България, наричана от тях с най-различни грозни прилагателни. Омраза към нас българите, наричани всячески - най-ласкавата оценка е простолюдие. Омраза към българските обичаи, история и фолклор, върху които храчат без срам и позор от заран до вечер. Омраза към православната ни религия. Омраза към фамилията. Омраза към човешките полезности. Омраза към всичко и всеки, от време на време даже към тях самите “, написа още Костадинов.

Ето цялостни текст на обявата му:

Омраза. Така мога единствено с една дума да опиша това, с което асоциирам Доносническа България (ДБ) и Прати ни Посолството (ПП). Омраза към България, наричана от тях с най-различни грозни прилагателни. Омраза към нас българите, наричани всячески - най-ласкавата оценка е простолюдие. Омраза към българските обичаи, история и фолклор, върху които храчат без срам и позор от заран до вечер. Омраза към православната ни религия. Омраза към фамилията. Омраза към човешките полезности. Омраза към всичко и всеки, от време на време даже към тях самите.

Но да не бъда необоснован. Вчера гледах един депутат и някогашен министър, Даниел Лорер. Обясняваше по малкия екран по какъв начин Християн Пендиков бил пребит от лице с българско поданство (което е лъжа), по какъв начин неотдавна е проявявал българско съзнание (втора лъжа) и по какъв начин откакто той самият нямал българско поданство надали не страната ни нямала ангажимент към него. Ще припомня, че от Прати ни Посолството бяха приготвили декларация за Македония, в която за антибългарските дейности в тази страна се упрекваха български политици и народни представители!

Но освен българите в Македония възпаляват омразата на тези " хора ". Миналата седмица Възраждане съумя да спре техния план на Закон за домашното принуждение, с който се вкарваха детайли на Истанбулската спогодба в България. Елементи, с които се разрушаваше фамилията. От петък насам истеричната ненавист на тези същества заплашва да срине интернет - подобен писък и плач са едва ли поради провалените им проекти да посегнат безнаказано на децата ни.

А какво да кажем за референдума в отбрана на лв.? Те не просто леят омразата си върху българската парична единица, само че и се задавят от ненавист по адрес на самата народна власт! За тях даже самият референдум като процедура се оказа обект на ненавист, тъй като посредством него простолюдието (сиреч ние, българите), ще може да ръководи страната. Държава, която те истерично ненавиждат, само че и желаят да управляват.

Уважаеми сънародници, на 2 април още веднъж отиваме на избори. Имате задоволително време, с цел да си извършите заключения и изводи за това кой да ръководи България. Аз и моите съидейници от Възраждане от дълго време сме ги създали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР