Омония съди Ивайло Петев за 576 000 евро, съобщи адвокатът

...
Омония съди Ивайло Петев за 576 000 евро, съобщи адвокатът
Коментари Харесай

"Омония" съди Петев за 576 000 евро

" Омония " съди Ивайло Петев за 576 000 евро, заяви юристът на кипърския клуб Йоргос Христофидис. Един от най-популярните адвокати в страната добави, че искът е за уронване на престижа.

Скандалът бушува към този момент няколко дни. Всичко стартира след изявление на треньора пред българска онлайн медия, в което бяха отправени подмятания и директни обвинявания за симулативна игра на трима португалски футболисти. Наставникът твърди още, че те са били оставени в клуба макар експлицитното му предпочитание за разлъка с тях.

Още на идващия ден " Омония " приключи едностранно контракта на Петев, а управлението разгласи, че ще си търси правата в съда. Самият Петев трябваше да се яви на разпит в полицията.

" Твърденията на Ивайло Петев са оскърбителен и уронват престижа на " Омония ". Той нападна членове на администрацията. Вече сме предявили финансов иск в размер на 576 000 евро”, акцентира Христофидис.

През 2013 година юристът съставлява някогашния национал на Кипър Янис Окакас по дело точно против " Омония ". Футболистът завоюва борбата и получи стотици хиляди евро.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР