Омония Никозия загуби с 2:3 у дома от Докса Катокопия

...
Омония Никозия загуби с 2:3 у дома от Докса Катокопия
Коментари Харесай

Загуба за "Омония", пратиха Петев на трибуните

" Омония " Никозия загуби с 2:3 вкъщи от " Докса " Катокопия в първа осминафинална среща от шампионата за Купата на Кипър, само че по-голямото пострадване за отбора е, че Ивайло Петев няма да води зелените в дербито с АПОЕЛ в събота.

Тимът на " Омония " още веднъж си изпати от неналичието на класа на вратата, където застана младия Андреас Христодулу. Очакванията са Николай Михайлов да се върне под рамката точно за дербито с АПОЕЛ този уикенд.

Петев беше отхвърлен от пейката във 2-ата минута на добавеното време поради митинги против съдийско решение, само че когато напускаше зоната си беше приветстван от почитателите на " Омония ", което изненада публицистите. Сега се чака решението на дисциплинарната комисия дали българският треньор ще бъде осъден за един или за два мача. Ако е единствено за един, то той няма да води тима против АПОЕЛ в огромното дерби на Кипър, а в случай че е за два- ще пропусне и срещата-реванш с " Докса ".

Иначе отборът на " Омония " игра доста едва и още на почивката Петев беше заставен да направи двойна промяна. Пет минути преди края на първото полувреме познатият и у нас Рахави Кифуети откри за " Докса " Катокопия, само че британският голмайстор Мат Дербишър изравни в 55-ата минута. В 61-ата минута Луис Карлос изведе " Докса " напред, а девет преди края освободеният от " Левски " Франсис Нар се разписа за 1:3. За Нар това е втори гол във втори следващ мач.

Все отново четири минути преди края Дербишър се разписа за 2:3 от дузпа и запази възможностите на " детелините " за краен триумф.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР