Омлетите често се сервират на закуска или брънч в САЩ,

...
Омлетите често се сервират на закуска или брънч в САЩ,
Коментари Харесай

Трио затоплящи подправки прави този силен египетски омлет достоен за вечеря

Омлетите постоянно се сервират на закуска или брънч в Съединени американски щати, само че в доста кухни масата за вечеря също е почтена. Което също по този начин значи, че не сте лимитирани до омлети в американски жанр, които могат да бъдат прекомерно сирене, мазни и солени.

Ние поддържаме нещата по-леки и по-ароматни с египетската фритата с подправки, сходна на яйца, която е забележителна, само че уравновесено, със пласт след пласт усет с помощта на трио от подправки, пресни билки и лук.

Това е щедро ядене, приготвено с настъргани картофи и говеждо месо. Куркума, кориандър и бахар придават на яйцето топъл, прелъстителен мирис и усет. В тази рецепта от нашата книга „ Средиземноморска вечер във вторник “, която включва подобаващи за седмицата ястия от района, ние разбъркваме тези подправки непосредствено в яйцата, дружно с свеж копър и малко бакпулвер, с цел да осигурим покачване. Също по този начин нарязваме картофите на ръка и ги изплакваме под студена вода, с цел да отстраним непотребното нишесте, преди да ги изцедим.

След това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР