оминационният съвет при Ловците премина като престрелка между жени и

...
оминационният съвет при Ловците премина като престрелка между жени и
Коментари Харесай

Елена срещу Лазаринов в битка за оцеляване в „Игри на волята: България”

оминационният съвет при Ловците мина като престрелка сред дами и мъже. Йоанна и Тодор се предложиха взаимно с доводи за недоразумение и разнообразни гледни точки, останалите разпределиха гласовете си сред Лазаринов и Ева. Решението кои да бъдат номинираните остана в ръцете на капитана. С ясни доводи и тактика, Ева разпредели точките си сред Лазаринов и Тодор и дефинира точно те двамата да са номинираните от Ловците.

Завръщането на племето в Резиденцията беше съпроводено от изненада. Пламен ги очакваше, с цел да им заяви, че напуща надпреварата за 100 000 лева „ Реших от тук нататък вие да продължите без мен”, сподели Пламен. Капитанът Ваня добави: „ Дори и да изискал да се върнеш в племето, племето към този момент няма доверие в теб”.

Мъжете реагираха остро на появяването му и се отделиха, с цел да не слушат обясненията. Те дефинираха дейностите му като същинско изменничество.

Новият ден при Рибарите стартира с мисъл за това по какъв начин да се снабдят с храна. Опитите им да заловен риба в реката приключиха с крах, само че усърдните риболовци в лицето на Николай и Станимира започнаха да се сближават.

Поредната задачата на гладните и жадни Рибарите в търсене на храна приключи с крах. Появата на стадо крави вдъхна на играчите вяра за малко мляко, само че те не съумяха да заловен нито една и да я издоят. Това ги смаза душевен и в очите на Николай се появиха сълзи. Той не беше единственият, който плака – конфликт на Екатерина и Ивайло ѝ докараха припадък на рев и предизвикаха съществени диалози в племето.

На Арената в борба за избавление се срещнаха Лазаринов, Тодор, Елена и Ивана. За първи път в „ Игри на волята” те имаха опция да печелят златни грошове – валутата, която се вкарва в надпреварата. Те могат да им послужат, какво за закупуване на артикули до извънредно нужна поддръжка в основни моменти в хода на предаването.

Изпитанието, през което трябваше да преминат номинираните включваше балансиране с кол в ръка върху греда за да се задържи отвесно кофа с вода. Лазаринов беше първият, който отпадна, а няколко минути по-късно Елена стана вторият участник, който ще се бори за оставането си.

Тодор и Ивана останаха в борба за грошовете. В миг на разпръскване Ивана обърна своята кофа и Тодор се трансформира в победител в тестването.

В желанието си да потвърдят на Ваня какъв брой неверна е капитанската ѝ тактика двамата с Лазаринов се наговориха да излъжат всички, че са изгубили тестването.

Кога Ловците ще разкрият лъжата им и кой ще е първият изнемощял в „ Игри на волята: България”?

Гледайте на следващия ден вечер от 21:00 ч. в премиерния епизод на приключенското риалити по NOVA
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР