Омикрон едва ли е толкова безобиден. Дори от СЗО предупреждават,

...
Омикрон едва ли е толкова безобиден. Дори от СЗО предупреждават,
Коментари Харесай

Проф. Радостина Александрова: Омикрон не е безобиден, ще прати хора в интензивните отделения

Омикрон надали е толкоз безопасен. Дори от СЗО предизвестяват, че този вид не е безопасен, той може да изпрати човек в интензивното поделение.Ще има много трагичен напън върху персоналните лекари. Това е нов вид и не знаем какви ще са последствията. Трябва доста разсъдък и нерешителност. Това съобщи в ефира на Нова нюз вирусологът проф. Радостина Александрова.

За медикаментите тя съобщи: Важно е всички сътрудници, които имаме да не повтарят едно и също деяние, тъй като вирусът се трансформира.За сътрудниците се знае, че би трябвало да се употребяват в доста ранен стадии. Могат да се появят разновидности на вируса. Коронавирусът мутира по-бавно, в сравнение с грипът. Колкото по-малко циркулира вирусът, толкоз по-малко се развъжда, безапелационна е тя.
По думите ѝ медикаментите против ковид ще дойдат до България, само че няма да залеят пазара. "Освен за лекуване, те ще могат да бъдат потребление и за профилактика. Те ще са едни доста скъпи артикули. Хубавото е, че учените знаят какви разновидности могат да се чакат, а също по този начин се създават и други артикули ", съобщи вирусологът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР