Омикрон е тук, а политици готвят протести заради сертификата -

...
Омикрон е тук, а политици готвят протести заради сертификата -
Коментари Харесай

Крум Савов: Производители на ваксини печелят по 95 млн долара на ден, а се затрива средната класа, затварят цели държави

Омикрон е тук, а политици готвят митинги поради документа - тази тематика разяснява тв водещият Крум Савов в предаването " Пресечна точка " по Нова тв: 

" Няма такова нещо като по-леко превозване, като по-бързо прекосяване, също така имунизираните нали сякаш сме защитени и не разнасяме болестта?! Оказва се, че 70% от имунизираните не са предпазени от Омикрон. Нали 70-80% преболедували и имунизирани правехме стаден имунитет?! А в България продължаваме заради някаква тайна доктрина да отказваме да се имунизираме. Не забравяйте какъв брой лекари отхвърлят да се имунизират. Мангъров или шефа на Ковид отделението в Пирогов бяха споделили, че имунизиран по време на пандемия е като да гасиш огън с бензин. 

Сега може би за Коледа ще дойдат 4 омикрона, което ще хвърли в смут цялото публично пространство. Освен това се оказа, че стартира имунизационен развой на децата от 7 до 12 години. В един миг упрекнаха децата, че са разпростнранили. И моите деца са имунизирани с всички вероятни неща, само че за заболявания, за които е потвърдено, че са рискови през годините и резултатът на имунизациите е тестван. 

95 млн. $ е пачалбата на Пфайзер дневно и в това време се унищожават бизнеси, затрива се междинна класа, затварят се цели страни. Да, най-зле сме по смъртност, само че здравният ни статус е най-нисък в Европа. " - разяснява тв водещият.  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР