Омид Скоби едва ли си е представял, че втората книга,

...
Омид Скоби едва ли си е представял, че втората книга,
Коментари Харесай

Кои са расистите в кралското семейство

Омид Скоби надали си е представял, че втората книга, която написа за кралското семейство, ще провокира подобен възторг и даже скандал. Говорим за Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy`s Fight for Survival ( " Край на играта: Зад кулисите с кралското семейство и монархията, която се бори за оцеляване " ), която излезе тази седмица на няколко книжни пазара.
 Endgame на Омид Скоби - новата книга със скандални разкрития за кралското семейство, Чарлз, Уилям и Кейт
Шокиращите разкрития в новата кралска книга Endgame

Кралското семейство има от какво да се тормози

Тъкмо появила се в книжарниците в Нидерландия обаче, книгата беше изтеглена поради появяването на две имена в нея, които не са участвали в истинската версия.

Ние, милиони хора по света, както и Скоби, се чудят по какъв начин тъкмо е допустимо да се случи това, само че е реалност. Става дума за имената на хората, които са на принц Хари и Меган Маркъл преди още да се роди то.

А въпросите хора не са кои да е: това са крал Чарлз и Кейт Мидълтън. Скоби твърди пред Военновъздушни сили, че се " кълне в живота си ", че " инцидентната " поява на имената единствено в нидерландската версия на книгата не е маркетингов трик.
 Снимка 644367

Той сподели още, че не поема отговорност за споменаването на въпросните хора в нидерландската версия, като назова това " преводаческа неточност ". Което пък накара Саския Пеетерс - преводачката от британски на нидерландски, да се отбрани.

" Като преводач аз превеждам това, което ми е предоставено. Имената на тези членове на кралското семейство бяха в текста черно на бяло. Не съм ги добавяла аз. Направих това, за което ми се заплаща - преведох книга от британски на нидерландски ", споделя тя пред MailOnline. В долното видео се вижда тъкмо къде се загатват имената на Чарлз и Кейт.

Междувременно пък Бъкингамският замък заяви, че " ревизира всички разновидности " за реакция по отношение на книгата на Омид Скоби и изказванията в нея. Което значи, че е допустимо да бъдат подхванати и юридически дейности от страна на двореца, пишат Военновъздушни сили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР