OMG! Когато един човек е решил да се излага, няма

...
OMG! Когато един човек е решил да се излага, няма
Коментари Харесай

Моника Валериева стана жалка в отчаяните си опити за реклама!

OMG! Когато един човек е решил да се излага, няма кой да го спре. Това важи с цялостната си мощ за от дълго време забравената от всички бръмчалка Моника Валериева. Която в опитите си да подсети на света, че съществува, е подготвена на всичко. В това число да се изкара бременна.

Всъщност това е най-изтъркания и прост трик на нашенските гърли, които нямат нищо сред ушите и разчитат на няколко лайкчета в мрежите. Та Мона направи същото - пусна слуха, че е бременна от артиста с ромски генезис Меди и някои медии, несъмнено, се хванаха. Или не са, само че го отразиха като " сензационна " вест, с цел да си изпълнят уеб страниците.

Е, действително Моника не е бременна и в скоро време надали ще зачене, тъй като чудесно знаем, че това ще постави завършек на безразборните й връзки у нас и в чужбина. Знаем също, че любовта й с Меди не е нищо повече от нескопосна реклама и за двамата - него никой не го слуша, нея пък никой не я помни.

Както и да го погледнеш, Мона и Меди имат потребност един от различен, с цел да се стартират, само че до такава степен. А и щом е бременна, къде й е коремът, питаме ние?! Защото на всички фотоси чудесно проличава, че Валериева е на път да се счупи. И по-скоро е развила анорексични признаци, в сравнение с такива на бременна жена.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР