Омерзена съм от нравите в нашата страна! На една бензиностанция

...
Омерзена съм от нравите в нашата страна! На една бензиностанция
Коментари Харесай

Катя Близнакова омерзена: каза защо напуска България

" Омерзена съм от нравите в нашата страна! На една бензиностанция предишния месец ме нарекоха " дърта развратница ", сподели за " България Днес " Катя Близнакова. Певицата е твърдо решена да напусне родината, единственото й съмнение е единствено къде да се засели за непрекъснато - в Гърция или в Сицилия.

 

" Преди две години си бях намерила квартира в Гърция. И таман щях да отпътувам, хазаинът ми се обади, че е продал жилището. А единствено седмица по-късно оповестиха и пандемията. И си останах тук ", описа певицата.

 

Близнакова споделя, че в никакъв случай няма да не помни грозната засегнатост, която й нанесъл привидно мил и учтив земляк, освен това - пред децата си.

" Миналия месец се прибирах от Гърция, имаше огромни опашки на границата. Повече от два часа зад моята кола имаше един джип, с очевидно заможно семейство българи. Те си бяха купили храна и закусваха напълно безшумно и спокойно. Когато пресякохме границата и влязохме в България, мъжът слезе от джипа и хвърли торбичка с остатъците в тревната повърхност на първата бензиностанция. А кошчето беше единствено на три метра разстояние, взех решение да му направя забележка, само че от оня учтив привидно мъж нямаше и диря. " Я млъквай, дърта развратница! ", изкрещя ми той. А в джипа седяха децата му. Този човек доста добре знае, че в случай че си разреши да направи това в Гърция, го чака солена санкция, а в България никой няма да го закачи ", разказва бруталната преживелица изпълнителката.

Близнакова прецизира, че единственото, което я задържа тук са родителите й. Докато са са живи, имам ангажимент към тях. След това към този момент ще потър¬ся къде да прекарам почтено зрелите си години. Заслужавам го ", доверява за изданието житейските си проекти Катя Близна- кова.

Певицата се жалва и от това, че освен управниците, само че и мнозина от хората в България са " предатели и грубияни ". " Опростачиха народа. Той измира. Не знам какво щях да върша и аз, в случай че трябваше да пребивавам с такива мизерни приходи. Разбирам хората, които гледат единствено да оцелеят. Каква ти просвета, каква ти нематериалност! Жалко за един толкоз нравствен народ като нашия! Нямам сили да виждам протичащото се. И по тази причина си потеглям от моята татковина. Но ще се връщам поради моите другари и близки. Аз не съм човек, който гори мостове ", изля болката си от обстановката у нас Катя Близнакова.

 

Миналата година на певицата й се случи непоносимо приключение. Докато пресявала брашното за баницата, с която да нагости близки другари, от пакета изпаднали... човешки зъби! " Беше извънредно! ", потръпва и | до момента Близнакова. " Вече закупувам единствено италианско брашно ", намерила е излаз тя.

 

Наскоро и млада майка с деца я наругала пред столичен магазин на известна хранителна верига. " Носех храна на едни бездомни кучета пред магазина, а тази жена ми се разкрещя: " Стига ма, какво се занимаваш с тези псета! ", ядосва се на грубиянката Катя Близнакова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР