Омекотителят придава несравнима мекота и дълготрайно ухание на дрехите. Но

...
Омекотителят придава несравнима мекота и дълготрайно ухание на дрехите. Но
Коментари Харесай

Защо не трябва да използваме омекотител за дрехи?

Омекотителят придава несравнима мекост и продължително благоухание на облеклата. Но става известно, че потреблението му не е по никакъв начин добра концепция. 
Употребата му може да докара освен до по-бърза щета на пералнята.
 Грешките, с които домакините унищожават пералните си Грешките, с които домакините унищожават пералните си
Пералнята е най-използваният апарат във всяко домакинство. Но за жалост огромна част от домакините позволяват избрани неточности, които зн...
Добавянето на омекотител ще попречи и на изпирането на облеклата.
Експертите предлагат да се откаже потреблението му, защото сапунът, който се съдържа в него, се натрупва навътре в пералнята. Това се отразява отрицателно освен на крайния резултат от прането.
Освен това облеклата стават по-лесно запалими, тъй че несъмнено не е добра концепция прибавянето на омекотител към детските облекла, написа Sun.
За прането на деликатни тъкани е по-добре да употребявате специфични течни препарати и в тази ситуация не е належащо да добавяте омекотител.
 Тези неточности редуцират живота на електроуредите ви Тези неточности редуцират живота на електроуредите ви
В днешно време не можем без електроуреди. С тяхна помощ ние бързо и елементарно се оправяме със дилемите в всекидневието и ни остава време за п...
Също по този начин, не забравяйте да оставите вратата на пералнята отворена след пране, изключително в случай че се употребявали препарат за омекотяване на тъкани. Препоръчва се подсушите усърдно гумените уплътнения, с цел да  избегнете появяването на плесен и неприятна миризма.
Алерголози и кожни лекари също не предлагат използването на омекотител. Те са на мнение, че използването на този тип препарати предизвика екземи, дерматити и алергии. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР