Омбудсманът на Пловдив Борислав Стаматов разкрива изнесена приемана на Главната

...
Омбудсманът на Пловдив Борислав Стаматов разкрива изнесена приемана на Главната
Коментари Харесай

Омбудсманът на Пловдив ще се среща с граждани на Главната улица

Омбудсманът на Пловдив Борислав Стаматов разкрива изнесена одобрявана на Главната улица в Пловдив. Институцията на Обществения медиатор през изтеклите години с изключение на ежедневно настояща приемна в постройката на Общински съвет – Пловдив на адрес: ул. „ Авксентий Велешки “ 20, ет. 1, е провеждала и мобилни приемни при форсмажорни условия, а по този начин също и изнесени приемни в постройките на районните кметства.
Прочетете още
От институцията оповестяват, че водени от концепцията да бъде уголемен смисълът на функционалността и успеваемостта на приемната, имаме намерение да реализираме една нова самодейност, а точно: изнесена приемна на Обществения медиатор, ситуирана на Главната  – пред фонтана на пл. „ Стефан Стамболов “.

На място ще се приемат сигнали и тъжби персонално от инж. Борислав Стаматов, Обществен посредник на територията на община Пловдив и от главен специалист към институцията. Същите могат да бъдат писмени (лично направени от гражданите) или устни, за което на място ще бъде попълван протокол след проведен предварителен разговор.

Предвидено е приемната да работи всяка сряда от 14.00 ч. до 16.00 ч. като се употребяват слънчевите дни до края на м. ноември 2022 година, а при триумф на самодейността, приемната може да работи и през други дни на седмицата, както и да бъде възобновена и през идната 2023 г.   

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР