Омбудсманът Мая Манолова съобщи, че тази сутрин е претърпяла леко

...
Омбудсманът Мая Манолова съобщи, че тази сутрин е претърпяла леко
Коментари Харесай

Мая Манолова съобщи, че е претърпяла лека катастрофа

Омбудсманът Мая Манолова заяви, че тази заран е претърпяла леко пътнотранспортно произшествие. То е станало на " Петте кьошета " в столицата към 8.40 часа, прецизираха за " Дневник " от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В сряда се чака Мая Манолова да се кандидатира за кмет на София, като преди този момент подаде оставка като омбудсман.

" Тази заран претърпяхме леко пътнотранспортно произшествие с колежка, с която отивахме дружно на работа. В момента тя е в " Пирогов " и ще остане там два дни. Водачът на другата кола е изпратен у дома. Аз не карах, тъй че не мога да кажа каква е повода за случая - това се открива. Вярвам, че той е инцидентен ", разгласи Манолова пред публицисти през днешния ден.

Омбудсманът сподели, че употребява случая да се обърне към всички, които стартират деня си пред жилището й, стоят пред институцията или я наблюдават в градския превоз, с кола или пешком: " Аз нямам какво да укривам и от на следващия ден ще разгласявам програмата си по часове. Но хората към мен се тормозят. Те не са привикнали на нападателно внимание и могат да станат бели. "

След това основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов разгласи, че е станал случай сред два автомобила. " Единият е лишил преимуществото на този зад него. Единият водач е потърпевш, в болница е. Другият е изписан и си е тръгнал непринудено. Леки са контузиите. Би трябвало да е отговорен първият автомобил от това, което са ми докладвали. Манолова е била пасажер в единия автомобил, не е участник в произшествието. Дали е направил противоположен завой или неразрешен ляв ще бъде открито. Колегите от КАТ-СДВР би трябвало да си свършат работата ", сподели още Иванов. Той добави, че сега тече следствие.

Според информация на " 24 часа " автомобилът, с който е пътувала Манолова, е направил неразрешен противоположен завой до фризьорския салон, който тя посещава.

По-късно от Министерство на вътрешните работи не съумяха да уточнят пред " Дневник " в кой от двата автомобила е пътувала Манолова и дали случаят е станал поради отнето преимущество, несъобразена скорост на движещия се откъм гърба автомобил или неразрешен противоположен завой. Шофьорите и на двата автомобила са били дами.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР