Омбудсманът Мая Манолова и студенти от СУ „Св. Климент Охридски“

...
Омбудсманът Мая Манолова и студенти от СУ „Св. Климент Охридски“
Коментари Харесай

Мая Манолова събра шест колички хранителни продукти за пенсионери в столичен хипермаркет

Омбудсманът Мая Манолова и студенти от СУ „ Св. Климент Охридски “ единствено за три часа през днешния ден събраха в столичен магазин на огромна комерсиалната верига шест колички с хранителни артикули за великденската софра на възрастни хора. Инициативата, в която те участваха – „ Купи и показа “, е част от Националната акция „ Великден за всеки – подари празник на баба и дядо “, проведена за четвърта поредна година от омбудсмана.

Клиентите на магазина купуваха трайни хранителни артикули като подаяние за пенсионери, които оставяха в особено поставените за задачата на изхода колички, брандирани с логото на акцията.

В акцията през днешния ден се включиха и дъщерята на Манолова – Ралица.



„ До момента са събрани артикули за няколко хиляди хранителни пакета. Надяваме се, че в даряването на храни, с изключение на жителите, на които безпределно доста благодаря за положителните им сърца, ще се включат и българските производители на храни. Така ще можем да стигнем до повече хора, да подкрепим великденската им софра с нужните артикули “, сподели омбудсманът.

Тя прикани всички, които желаят да поддържат акцията, да го създадат със SMS на 1255 или на банковата сметка, разкрита съответно за задачата.





Кампанията „ Великден за всеки – подари празник на баба и дядо “ може да бъде подкрепена и с финансови средства по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита съответно и само за задачите на акцията, като титуляр е Български Червен кръст:

IBAN: BG53UNCR70001522802795

Банков код: UNCRBGSF

Или със SMS 1255 - на стойност 1 лев, освободен от Данък добавена стойност

Чрез on-line дарения от България и чужбина на уеб страницата на БЧК.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР