Омбудсманът Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през

...
Омбудсманът Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през
Коментари Харесай

Омбудсманът призова за спешни помощи за пострадалите от наводненията в Западна България

Омбудсманът Диана Ковачева  Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 година Завършила е право в Софийския университет " Св. Климент прикани незабавно да се окаже помощ на засегнатите от наводненията в Западна България. В " Денят стартира с Георги Любенов " Ковачева съобщи, че не е обнадеждаващо, че проблемите от последното злополучие в Карлово още не са решени.

“Хората са притиснати до стената - природата е немилостива, хората бедстват, само че страната би трябвало да е на мястото си и повлияе на последствията и да помогне на хората да живеят доколкото е допустимо обикновено и бързо да се възстановят ”, акцентира тя.

Диана Ковачева  Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 година Завършила е право в Софийския университет " Св. Климент разяснява и плануваното от 1 юли повишаване на тока, парното и топлата вода. Според нея не е неуместно да се заплаща в поти по-висока цена за топлинна сила при тези ниски цени на газа.

“Това се дължи на неналичието на всякаква аргументация, както и на една разпоредба, която дава опция на топлофикациите да си поставят едни климатични корекции, в които те непрозрачно да образуват към момента прогнозните сметки… Но сметките не са единственото злополучие, което атакува хората - от 1 юли първото, което ще се случи, е, че още веднъж ще стартират да заплащат 20% Данък добавена стойност, което ще усили сметките. По-лошото е, че няма никаква връзка сред цената на природния газ, която сега е ниска и високата цена на топлинната сила. Тази връзка се къса и хората вярно имат чувството за неправда. Смятам за неуместно при ниска цена на природния газ хората да заплащат по-висока в пъти цена на топлинната сила ”, съобщи националният омбудсман.

По думите ѝ това се дължи на събитието, че КЕВР е открил, че топлофикациите дължат 156 млн. лв. за природен газ за предходния отоплителен сезон, а действително видяно, тези отговорности в този момент ще се поемат от потребителите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР