Омбудсманът Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през

...
Омбудсманът Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през
Коментари Харесай

Диана Ковачева е избрана в ръководството на световната и европейската мрежи на правозащитните институции

Омбудсманът Диана Ковачева  Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 година Завършила е право в Софийския университет " Св. Климент бе определена за член на управлението на международната и европейска мрежи на правозащитните институции, оповестиха от пресцентъра на институцията.

Европейските представители в управлението на международната мрежа са единствено четирима, един от които към този момент ще бъде българският омбудсман. Престижният избор дава опция на доцент Ковачева да способства за по-ефективната работа на мрежата, както и за това, проблемите на българските жители да бъдат чути по-ясно и да се търсят най-оптималните решения.

Изборът на доцент Диана Ковачева  Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 година Завършила е право в Софийския университет " Св. Климент е самопризнание за достиженията й като народен омбудсман и за работата на институцията в сходство с най-високите стандарти на Организация на обединените нации за отбрана правата на индивида.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР