Омбудсманът Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през

...
Омбудсманът Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през
Коментари Харесай

Омбудсманът поиска компенсация за гражданите на Перник, останали без парно и топла вода

Омбудсманът Диана Ковачева  Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 година Завършила е право в Софийския университет " Св. Климент е поискала от енергийния министър Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по, ръководителя на Комисията за енергийно и водно контролиране Иван Иванов и изпълнителния шеф на "Топлофикация Перник " АД Ясен Кацаров жителите на Перник в най-кратък период да получат обективни обезщетения, поради честите прекъсвания на парното и топлата вода в града, заяви пресслужбата на омбудсмана.

Обръщам се към Вас във връзка десетки тъжби до омбудсмана от битови клиенти на "Топлофикация Перник " АД по отношение на зачестили през декември 2020 година спешни спирания на топлоснабдяването и влошено качество на топлоснабдителните услуги в редица региони на Перник, декларира Ковачева.

По думите й недоволствата са за редовно прекъсване на топлоподаването от живеещи в центъра на града, както и в кварталите "Мошино ", "Тева ", "Изток ", "Проучване ", на улиците "Струма ", "Клемент Готвалд ", "Благой Гебрев " и др.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР