Омайвате със своя чар и грация. Орловите нокти са олицетворение

...
Омайвате със своя чар и грация. Орловите нокти са олицетворение
Коментари Харесай

Всяка Зодия Си Има Цвете, Което И Подхожда И Говори За Нейните Особености! Ето Кое Е Твоето!

Омайвате със своя сексапил и прелест. Орловите нокти са въплъщение на водачество, а хората подвластни на това цвете са уверени в себе си.

Телец – цветето на тази зодия е мак. Щом вие сте мак измежду останалите зодиакални цветя, вие обичате красивите неща в живота. Имате жанр и нюх към детайлите. Обичате да давате и получавате наслаждение, устойчиви сте душевен, само че имате сложен темперамент.

Близнаци, вашето цвете е лавандула. Вие сте цялостни с хрумвания и обичате да ги споделяте с близките. Не се задържате на едно място, изобретателни сте с доста деен разум.

Рак – акантови цветя. За тези цветя е присъща чувствителността. Представителите на тези зодиакални цветя са проницателни с висока вътрешен глас, топли и сърдечни хора. Ценят доста приятелите и фамилията.

Лъв - цветето ви е слънчоглед. Той е топло цвете, а хората подвластни на неговото въздействие са отворени към света и водачи. Печелят доверие в убеденост и лекост. Слънчогледът е център на наставничеството и вниманието.

Дева - принадлежи ви грамофончето. Вие сте склонни първо да планирате, а тогава да действате. Изключително проведени и доста наблюдателни хора. Обичате да помагате на хората и да ръководите екипи.

Везни, цветето ви е роза. Розите имат класическа хубост, обкръжават се с красиви неща. Хората рози съумяват да виждат скритите неща, влече ги философията, не търпят неправда.

Скорпион - хризантемата е твоето цвете. Харесвате ясните неща и честността. Вие сте фокусирани и от време на време съществени в своите страсти. Много сте дейни в любовта.

Цветето на Стрелците е нарцис. Представителите са доста авторитетни, точни, правилни и почтени. Късмета се усмихва на тези хора, те са чувствителни и много прочувствени. Обичат да мечтаят.

Козирог – цвете карамфил. Това са хора, които провеждат нещата до акуратност и обичат реда. Не се плашат от работа, извънредно упорити са.

На Водолеите подхожда орхидеята. Любопитни и изобретателни хора. Ексцентрични с друга позиция за живота. Добри са в образуване на задания.

Риби – водна лилия. Имат засилена вътрешен глас, прочувствено лабилни, креативен настроени, отлични събеседници.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР