омас Тухел е разгневил играчите на след двубоя с ,

...
омас Тухел е разгневил играчите на след двубоя с ,
Коментари Харесай

Напрежение в Челси преди финала срещу Ливърпул

омас Тухел е разгневил играчите на след дуела с, в който лондончани изгубиха задатък от два гола и записаха трети следващ мач бе триумф в Премиър лийг. Според „ Сън “ напрежението се е породило след решението на германеца да извика тима на клубната база в неделя, когато футболисти по стратегия е трябвало да имат почивен ден. Играчите се чувствали изтощени и били недоволни, че откакто към този момент за изиграли 59 мача през тази сложна акция, са били извикани и в почивния си ден. Тухел обаче е прекомерно решен да спре пропадането, откакто тимът му загуби 10 точки в последните пет мача, а в събота следва по този начин значимият край за Купата на Англия против.

Според информациите Тухел е имал сериозен диалог с играчите, след което ги е предиздвикал да упражняват. Тези, които взеха присъединяване в мача с, са имали занятие във фитнеса, до момента в който останалите са провели пълноценна подготовка.

По същото време медиите осведомят и за остра замяна на реплики сред Тухел и, който бе сменен на почивката на мача с. Твърди се, че испанецът се почувствал като изкупителна жертва за слабата игра на тима.

Утре Челси гостува на борещия се оцеляване, а в събота излиза на " Уембли " против във финала за ФА Къп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР