Омар - шофьорът на автобуса, убил двама полицаи в Бургас,

...
Омар - шофьорът на автобуса, убил двама полицаи в Бургас,
Коментари Харесай

Шофьорът на автобуса, убил двама полицаи, и помагачите му остават в ареста


Омар - водачът на рейса, умъртвил двама служители на реда в Бургас, и неговите помагачи остават за непрекъснато в ареста. Това реши през днешния ден съдът.

Помагачите на Омар са 18-годишният Ахмад, който отговарял за настаняването на мигрантите в рейса, а третият сириец, на 49 година, Абдулах, е работел като механик и е обезпечил рейса.

Съжалявам за случилото се, в никакъв случай не съм мислил, че ще стане по този начин. Имах потребност от пари, с цел да дойдат родителите ми в България. Не съм желал да слага в заплаха никого. Обещавам, че в никакъв случай няма да нарушавам законите и да се занимавам с противозаконна активност. Това съобщи по-рано пред съда Омар.

" Простете ми, доста съм гладен, нямам никакви пари. Не съм мислил неприятно на никой, споделиха ми, че по този начин ще изкарам пари ", сподели пред съда Ахмад.

" Съжалявам за починалите служители на реда, не съм мислил, че ще стане по този начин. Аз съм сериозен човек, който почита реда в България, имам работа тук. Имам четири деца. Тръгнах от Сирия поради войната, където фамилията ми не можеше да продължи да живее. В България съм получавал единствено положително отношение ", добави Абдулах.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР